Om

Min vej til motorsavskunsten

I år 2000 påbegyndte jeg min uddannelse til skov og landskabsteknikker.

Her fik jeg ret hurtigt lyst til at udfolde mig kreativt med motorsaven. Det startede med en simpel stol. En stol som blev startskuddet til den passion, jeg nu nærer for at skabe skulpturer i træ!

Skabelsesprocessen er for mig langt vigtigere end den færdige skulptur. Det egentlige produkt er i virkeligheden reaktionen hos modtageren, og de følelser, som skulpturen bringer frem. En lille pige i børnehaven, der ikke kan modstå at kramme og fodre den lille ”træ musvit” som lige er flyttet ind. Den passionerede fodboldfan, som fyldes af glæde og stolthed, hver gang han ser sin klubs logo, som er skåret i den gamle birk på hjørnet! Eller måske den gamle dame, som nu nyder synet af uglemor med unger igennem køkkenvinduet, og som nu dagligt glædes over når dagplejemødrene stopper op, og snakker og forundres sammen med børnene!

Heri findes min passion og motivation!

Velkommen i mit skulptur univers!

Træskulpturer

Mine kunder er private, børnehaver, borgerforeninger, skoler, kommuner, virksomheder ja kort sagt alle ,der vil sætte et helt særligt præg på deres omgivelser.

Bestilling

Jeg laver skulpturerne på bestilling efter dine ønsker. Alt er i princippet muligt! Har du en vild ide, laver vi i fælleskab det færdige design, som skulpturen saves efter.

Udvalg

Jeg bestræber mig altid på at have en del forskellige skulpturer på lager. Alle skulpturer er unikke, men falder du over et billede af en skulptur her på siden, kan jeg helt sikkert lave en skulptur til dig i samme stil.

Skåret i dit eget træ

Når det gamle træ må lade livet, kommer jeg gerne forbi og omdanner den tilbageværende stub, til en smuk skulptur. på den måde får træet ”nyt liv” og vil pynte i din have i mange år fremover
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.