Træfældning

Professionel træfældning i Nordjylland

Har du brug for at få fældet træerne i haven klarer jeg også det.

Jeg er uddannet skov og landskabs fagteknikker fra Skovskolen i Nødebo. Min læretid havde jeg ved Skov og Naturstyrelsen i Blokhus. Jeg har derfor den nødvendige ekspertise, for at kunne udføre fældningen sikkert og efter gældende regler. Jeg er fuldt forsikret så skulle uheldet mod forventning være ude, er du tryg hos mig.

Skal træet blot beskæres eller måske kronereduceres, klarer jeg også det. Jeg samarbejder ofte med Kepa træpleje. Kenneth fra Kepa er uddannet træklatrer og har ligeledes over 20 års erfaring indenfor træfældning og beskæring. Vi bruger kun mindre maskiner, så vi undgår kørespor og andre skader på plæne og havens øvrige bevoksning.

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.