Træskulptur lavet i stub

En stor del af mine træskulpturer laver jeg på stedet hos kunden. Flere og flere vælger at få fældet store havetræer i 2-3 meters højde, for efterfølgende at få lavet en skulptur i træstubben. 

Det med at fælde træer i haven er for mange af os forbundet med en del følelser. Vi har måske selv plantet det, børnene har gynget i dets grene, eller det betyder noget helt særligt for os af en helt tredje årsag. Hvis du nu alligevel har bestemt dig for, at træet må lade livet for at give plads til sollys og en terrasse uden alt for mange blade, ja så kan jeg hjælpe med at bevare træets ”sjæl” i mange år fremover.

Ved at få lavet en skulptur i træet kan træet leve videre i jeres have længe efter, at bladene er forsvundet, og sollyset er sluppet ned på grunden. Jeg kan lave skulpturer i praktisk talt alle træsorter. Der er noget forskel i holdbarheden, men de fleste træsorter vil ved den rigtige pleje med træbeskyttelse kunne holde i rigtig mange år. Træarter som eg, elm og ask er at foretrække, hvorimod sorter som poppel og bøg er mindre holdbare. Alle træsorter kan som sagt blive til en skulptur, så ring gerne og få en snak om mulighederne i dit træ.

Træskulptur skåret i stub
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.